Puhelin: +358 40 5254500 | +358 50 5675010 | +358 40 1861850
Sähköposti: info@imsolutions.fi

Incident Management Solutions valmentajat

Marko Kilpinen

Todella laaja kokemus turvallisuusalalta, niin fyysisen-, tila- kuin tietoturvallisuuden näkökulmasta sekä työsuojelun viitekehyksessä.

Mittava kokemus valmiussuunnittelusta ja häiriötilanteiden johtamisesta erityisesti käytännönläheisestä näkökulmasta.

Marko Kilpisen vahvuusalueita ovat tilannekeskuksen järjestelyt, käytännön johtamistoiminta ja vastuualueiden määrittely, laaja näkemys työturvallisuudesta ja häiriönhallinnan sovittaminen edellä mainittuun viitekehykseen.

Sähköposti: marko.kilpinen@imsolutions.fi

Puhelin. +358 50 5675010

Marko-Kilpinen-pieni

Harri Niemi

Laaja kokemus häiriötilanteiden hallinnasta ja johtamisesta.

Kokemusta kouluttamisesta eri toimintaympäristöissä noin 15 vuotta.

Toiminut valmiuden kehittämisen parissa 2012 alkaen.

Harri Niemen vahvuusalueita ovat tilannejohtaminen, ylimmän johdon kriittisten tietotarpeiden tunnistaminen, analyysitoiminta ja valmiuden kehittäminen.

Sähköposti: harri.niemi@imsolutions.fi

Puhelin: +358 40 5254500

Harri Niemi

Jukka Nikkilä

Valmiussuunnittelun ja tilannejohtamisen kahdenkymmenen vuoden viranomaiskokemus Suomesta ja ulkomailta. Laaja kouluttajaosaaminen ja kokemus. Johtajakoulutus ja pitkä työkokemus.

Toiminut kansallisen viraston operatiivisen alan tehtävissä. Erityisosaamisalueina tilanneorganisaation johtaminen, valmiussuunnittelu, johtamisen tietojärjestelmät ja turvallisuuden eri osa-alueet.

Sähköposti: jukka.nikkila@imsolutions.fi      

Puhelin: +358402569604

Maarit Pedak

VTT ja KTM Maarit Pedak on viestinnän asiantuntija, jolla on pitkä kokemus kouluttamisessa ja yritysten konsultoinnista viestintään ja johtamiseen liittyvissä asioissa. Hänellä on työkokemusta julkishallinnon organisaatioiden esimiestehtävistä.

Maarit Pedakin väitöskirja käsitteli viranomaisyhteistyötä ja sisäisen kriisiviestinnän roolia siinä. Hän on työskennellyt kriisitilanteissa Kaakkois-Aasian tsunamikatastrofiin liittyvissä tehtävissä ja toiminut Jokelan koulusurmiin liittyvissä eri tehtävissä.

Maarit Pedak
Sulje